Rust, natuur en fotografie op een heerlijke locatie...

Kom tot rust in de Antwerpse Kempen


SilvesterLodge vormt de ideale uitvals-basis voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Je hebt een groot, volledig omheind perceel van bijna 5000m2 helemaal voor jezelf zodat je na een daguitstap volop kan genieten van de rust en de prachtige natuur.


De bosrijke regio ten noordoosten van Antwerpen heeft heel wat moois in petto. Zo is er een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk (inclusief uitdagende MTB-routes) dat zich slingert door top natuurgebieden zoals (Grenspark) de Kalmthoutse Heide, de Maatjes en het Klein Schietveld aan Belgische zijde en de Brabantse Wal, Wouwse Plantage, Oude Buisse Heide, de Matjens en de Moeren aan de Nederlandse kant van de grens. Op wandelafstand van het huis bevindt zich taverne en speeltuin 'De Bosrust' waar je heerlijk kan eten terwijl jonge kinderen zich uitleven in de grote speeltuin. Ook erg leuk voor kinderen én volwassenen is 'Robotland', een gloednieuw technologiepark op fietsafstand van je verblijfplaats.

 

Op 5km bevindt zich het treinstation van Essen van waaruit je op slechts een halfuurtje in het historische centrum van Antwerpen staat voor een dagje cultuur, shoppen, lekker eten of gewoon alles tezamen.... Kortom, de regio heeft in alle seizoenen veel te bieden voor een gevarieerde uitstap en ook jongere familieleden gaan zich hier uitstekend kunnen vermaken.